ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΤΡΟΜΟ) vs DIAMONDS (DIA)

• Καλη επιτυχια στην συμμαχια μου DIA. Δυσκολη περιοδος για εμενα αυτη αλλα θα επανελθουμε...

• Καλησπερα, εγω εδω βροχη εχω.... εν αντιθέσει μαλλον με εσενα που καίγεσαι!! Απλα μου φάνηκε γελοίο αυτό στην συγκεκριμενη χρονική στιγμη. Τωρα αν εσυ το βλεπεις φυσιολογικο.... δικαίωμά σου!!! :):closedthread:

Γελοιο φιλε μου κλοουν ειναι οτι ανοιξατε πολεμο 8 ατομα και χανετε κιολας χαχα!

Υ.Γ Ο φιλος μου Lil Baby σταματησε να κλαιει? Αμα ειναι να το κανει Lil Baby Crying

• Ghost Rider21

Ποποπο χάνουμεεεεε? .....τι μου είπες τώρα, δάκρυσα και μου έκοψες και την όρεξη!!!

Πηρες υλικα απο Συμμαχο και κατι εκανες!!! χαχαχαχα

Πασακο μου παίξε όπως θελεις και μπορεις , και ασε τα παιδικά σχόλια εδω μέσα!!

Δεν συγκινούμαι με τα λεγόμενά σου!!

Δεν μπορώ να ασχολούμαι με παιδάκια!!!

• Τελικα πρέπει να εισαι μεγάλος κλόουν!Μιλας για παιδικά σχόλια που το μόνο που κανεις είναι να ασχολεισαι με το φόρουμ ενώ στο παιχνιδι εισαι άφαντος,εν τέλη τον πολεμο τον ανοίξατε για να μας πρήζετε στο φόρουμ;Γιατι στο παιχνιδι τρώτε φαπες από παντου!!

• Ghost Rider21

Παίζουμε με όσους θέλουν να παίξουν!! Καθαρά και μακράν καλύτερες Συμμαχίες οι (''W'' ) και (G-H), από εσάς!!

Εσείς είστε Συμμαχία μόνο για μπλα μπλα στο φορουμ.....και Ιδικά εσύ το έχεις τερματίσει με τις ασυναρτησίες σου!! Άνοιξε τα ματάκια σου όπως παρακάτω, εκτός και αν έχεις παρωπίδες, όπως έχουν τα Γαϊδούρια !!

Υποθέσαμε οτι μια συμμαχία με 24 μελη και 3 στην κατάταξη θα άξιζε ο χρόνος μας, αλλά όπως φάνηκε τζάμπα βρισκόσασταν την 3 θέση!!

YΓ: α. Συνέχισε τα αισχρά - παιδικά σχόλιά σου εδώ μέσα, δεν αξίζεις παραπάνω να ασχοληθώ!!

β. Καμία μάχη θα μου δείξεις που έχασα???:D:D:D

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ''ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ'' ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:closedthread:8)

• Εσείς είστε Συμμαχία μόνο για μπλα μπλα στο φορουμ.....και Ιδικά εσύ το έχεις τερματίσει με τις ασυναρτησίες σου!! Άνοιξε τα ματάκια σου όπως παρακάτω, εκτός και αν έχεις παρωπίδες, όπως έχουν τα Γαϊδούρια !!

Λέει αυτός που γράφει μόνο non stop στο φόρουμ.

Υποθέσαμε οτι μια συμμαχία με 24 μελη και 3 στην κατάταξη θα άξιζε ο χρόνος μας, αλλά όπως φάνηκε τζάμπα βρισκόσασταν την 3 θέση!!

Ήσασταν 8.

Έχετε μείνει 6, εκ των οποίων 1 διακοπές και ένας με 2κ στρατηγούς. :sleeping:

β. Καμία μάχη θα μου δείξεις που έχασα??? :D:D

Για να χάσεις μάχη πρέπει να παίξεις και εσείς δίνεται στρατηγούς για να μαζέψετε χρυσό ή έρχεστε 3 το πρωί μπας και βρείτε κανέναν off και πάρεις καμιά χαρά ρε κακομοίρη.

Edited 2 times, last by R E D7 ().

• RED 7

Να και άλλος ένας ποντίκαρος εμφανίστηκε ξαφνικά !!! :D:P:D:P

Εσύ πρέπει να κλαις από χτες....οπότε δικαιολογημένος.... πόσο να αντέξεις :P:P:P:P

Όλο λογια λογια ...απόδειξη καμία!!! :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::closedthread:

• Μαζευτήκατε 8 επίλεκτοι να ιδρύσετε μια συμμαχία και να ανοίξετε νήμα και καταλήξατε σε μία εβδομάδα να μείνετε 4 άτομα. Που να ήσασταν και κανονική συμμαχία δηλαδή.

Σου βγάζω το καπέλο πάντως, είσαι ο μόνος που γράφεις στο φόρουμ. Eκτός κι αν δεν υπάρχει αλλός παίχτης στην συμμαχία και είναι όλοι διπλοί σου.

Διαχειρίσου λίγο καλύτερα ότι είστε πίσω και μην ανεβάζεις αναφορές με άλλες συμμαχίες εδώ.

• Καλησπέρα σε όλους,

Γενικά έλεγα να μη ξαναγράψω αλλά δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε αυτή τη παρωδία και το θέατρο που παίζετε μπροστά μας.

Τόσο σε προσωπικά μηνύματα όσο και στις πράξεις έχετε δείξει ότι δεν θέλετε να μας παίξετε και αυτό είναι ολοφάνερο όταν από όλη την συμμαχία σας κανένας παίκτης που να μην είναι σε διακοπές δεν συμπληρώνει τις 100.000 στρατηγούς.

2 είναι αν δεν κάνω λάθος ο (asxetos με 90κ+) και ο (γ ι α ν ν η ς 45κ).
    Τι στρατηγοί είναι και που τους έχουν το ξέρουμε οπότε μη κοροϊδευόμαστε.

Αυτό που σας είπε παραπάνω ο Joker είναι πως αντίστοιχα μία εξίσου δυνατή συμμαχία με εσάς μας παίζει, τους κυνηγάμε, μας κυνηγάνε και γενικότερα χάνουμε κερδίζουμε μάχες γίνεται παιχνίδι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ειλικρινά, ανεβάστε στρατηγούς και πιστέψτε με θα έχουμε μάχες.

Τώρα το ότι χαίρεστε για ένα χτύπημα που έγινε σε παίκτη μας και πήρατε προβάδισμα εγώ προσωπικά θα σας πω και ευχαριστώ που δεν έκλεισε το νήμα από αδράνεια.

Αυτά τα ολίγα και τα υπόλοιπα ελπίζω μέσα στο game.

Υ.Γ

Η καραμέλα του "καλοκαιριού" έχει μπαγιατέψει και το ξέρει ο καθένας που παίζει Ζέφυρο μιας και στην πειρατεία χαλάτε 24ωρα μέσα στο ικάριαμ.

• Γενικά έλεγα να μη ξαναγράψω αλλά δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε αυτή τη παρωδία και το θέατρο που παίζετε μπροστά μας.

Με εσάς πρωταγωνιστές

Τόσο σε προσωπικά μηνύματα όσο και στις πράξεις έχετε δείξει ότι δεν θέλετε να μας παίξετε

Για πες μας ρε Αγγλε εσύ πως δείξατε ότι θέλετε να παίξετε; Με το palikarii που ήρθε μια μέρα πριν ανοίξει ο πόλεμος 3 το χάραμα γιατί δεν κρατιόταν και μετά εξαφανίστηκε; Δεν το ξέραμε να τα αφήσουμε όλα σε μια πόλη με βοηθητικά μην κουραστείτε και χωρίς Ήφαιστο για να φτιαχτείς;
    Η θες 20 άτομα να καθόμαστε σε όλο το χάρτη να ψάχνουμε 3 παίχτες και 2 διπλούς τους; :/

Η καραμέλα του "καλοκαιριού" έχει μπαγιατέψει

Αύριο πρωί πρωί πάω στο αφεντικό να παραιτηθώ για να σας ψάχνουμε στο Ζέφυρο. Στείλε προσωπικό μήνυμα ;) για το μισθό που θα μας καλύψεις εσύ.

χαλάτε 24ωρα μέσα στο ικάριαμ

Έχεις δίκαιο μια έφοδο 5 λεπτών vs μια μάχη είναι ακριβώς το ίδιο :D

• Καλησπέρα σε όλους!

Διαβάζοντας τα σχόλια όλων, θα ήθελα αρχικά να κάνω μια ερώτηση.

Πως είναι δυνατόν να περιμένετε να ανοίξουμε μάχες όταν ο μοναδικός τρόπος μέχρι στιγμής είναι να πετάξετε μια φορα μεταφερόμενη πόλη στις 3 ώρα το πρωί και υστερα ολική απομάκρυνση ;

Επίσης το να εμφανιζεσαι ξαφνικα σε εναν σερβερ με ηδη υπάρχον free μεταφορες, πετωντας πολεις με πολυ στρατιωτικό - προετοιμασμενο λογαριασμο για μαχες & ετοιμες αποθήκες στρατιωτικού, μεσα στην καρδια του καλοκαιριού που ολοι απολαμβανουμε διακοπές παραλίες και τα σχετικά δεν σε κάνει ανωτερο ή πιο μάχιμο. Ούτε κίολλας θα έλεγε κανεις φυσιολογικό να περιμένετε να είμαστε διαθέσιμοι 24/24ωρο για μάχες και όποτε σας αρέσεις εσας.

Ας μην συζηταμε περι δυναμικης και για θέατρα καλό θα ήταν να κρατηθεί ένα επίπεδο.

Δεν νομίζω να έχει δωθεί κάποιο δικαίωμα απο οσο ξέρω απο τη πλευρά μας, ακολουθουμε αναφισβήτητα τους κανονες σας και παρολο που θα ηθελα να συμμετέχω τέθηκα εκτός λόγω μπαν που προηγήθηκε. Θα έλεγε κάποιος τη κλασσική ατάκα <<κακό timing>>

Εν κατακλείδι, σέβομαι την ομάδα σας και κάθε ενα παίχτη σας, ιδιαίτερως τον Νικο (palikarii) μιας και έχουμε ζήσει αρκετες στιγμες στο παρελθόν μαζί στα πεδία των μαχών και τον ξέρω.

Ωστόσο όποιος θέλει εδώ θα είμαστε και απο Σεπτεμβρη να το ευχαριστηθουμε, να ξεσκουριάσουμε όπως πολύ καλά αναφέρθηκε και να θυμηθούμε λίγο τα παλιά.

καλη συνέχεια και καλές μάχες

Δεν φοβάμαι κανέναν, παρά μόνο εμένα, όταν τα χω χαμένα..
    leo 7

• Καλησπερα, εγω εδω βροχη εχω....

Δεν βρέχει ρε σας φτύνουμε. Από το πρωί σας ψάχνουμε και κρύβεστε, εσας που θέλατε και μάχες ΚΟΤΕΣ.

Χαμένα υλικά DIA: 0

Χαμένα υλικά ΤΡΟΜΟ: 449,989

ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ DIA: 449,989

Άγγλε πονάς?

• XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΑXAXAXAXAXAXAXAXA

Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΩΡΑ....ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

• Μαλλον τώρα θα κανεις καιρο και να μιλησεις Γιατι πρέπει να εισαι ακομα μπουκωμένος με τετοια φαπα που εφαγες σημερα 8)

Υ.Γ Λαθος κίνηση να απολύσεις τον στολο σου φίλε,έπρεπε να τον έδινες στον σύμμαχο σου το παλικάρι που δεν κρατιέται ούτε με αλυσίδες:evil:

• Ένα μεγαλο μπραβο στο palikarii που αγόρασε 430.000 στρατηγούς,πέταξε πόλη 2 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ δεν βρήκε τιποτα και ΑΝΤΙ να γκρεμίσει την πόλη όπως έκανε ο σύμμαχος του ο Άγγλος μπηκε διακοπές.

• Συνολική καταμέτρηση

Χαμένα υλικά DIA: 0

Χαμένα υλικά ΤΡΟΜΟ: 449.989

ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ DIA: 449.989

Χαμένοι στρατηγοί DIA: 3.897,6

Χαμένοι στρατηγοί ΤΡΟΜΟ: 12.348,6

ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ DIA: 8.451

Συνολικές απώλειες DIA: 194.880

Συνολικές απώλειες ΤΡΟΜΟ: 1.067.489

ΔΙΑΔΟΡΑ ΥΠΕΡ DIA: 872.609

Ο πόλεμος μπορεί να λήξει με νικήτρια τη συμμαχία Diamonds εφόσον ο αρχηγός και θεματοδοτης βγήκε εκτός συμμαχίας, και οι 3/6 που είναι "ενεργοί" πλέον οι 2 δεν έχουν στρατηγούς και ο άλλος τα στέλνει υπεράσπισεις 24/7. Καλή συνέχεια και μην ξεχάσετε να ποσταρετε την ήττα στην εξωτερική.

• Ο πόλεμος μπορεί να λήξει με νικήτρια τη συμμαχία Diamonds εφόσον ο αρχηγός και θεματοδοτης βγήκε εκτός συμμαχίας, και οι 3/6 που είναι "ενεργοί" πλέον οι 2 δεν έχουν στρατηγούς και ο άλλος τα στέλνει υπεράσπισεις 24/7. Καλή συνέχεια και μην ξεχάσετε να ποσταρετε την ήττα στην εξωτερική.

Κανένας από τους όρους που αναφέρατε δεν είναι μέρος των όρων λήξης του πολέμου. Αν θέλετε να λήξει ο πόλεμος χωρίς να ικανοποιηθούν οι όροι θα πρέπει να το δηλώσει η συμμαχία που τον κύρηξε με ποστ του αρχηγού ή στρατηγού. (με εικόνα ότι είναι αρχηγός / στρατηγός)

• Ο πόλεμος μπορεί να λήξει με νικήτρια τη συμμαχία Diamonds εφόσον ο αρχηγός και θεματοδοτης βγήκε εκτός συμμαχίας, και οι 3/6 που είναι "ενεργοί" πλέον οι 2 δεν έχουν στρατηγούς και ο άλλος τα στέλνει υπεράσπισεις 24/7. Καλή συνέχεια και μην ξεχάσετε να ποσταρετε την ήττα στην εξωτερική.

Κανένας από τους όρους που αναφέρατε δεν είναι μέρος των όρων λήξης του πολέμου. Αν θέλετε να λήξει ο πόλεμος χωρίς να ικανοποιηθούν οι όροι θα πρέπει να το δηλώσει η συμμαχία που τον κύρηξε με ποστ του αρχηγού ή στρατηγού. (με εικόνα ότι είναι αρχηγός / στρατηγός)

Πως τολμάτε κύριε dx4 να απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο σε ηγετικό μέλος DIA;

• Admin μας πήρε ο ύπνος να περιμένουμε την πολεμική μηχανή τον ΤΡΟΜΟ, οπότε για αυτούς ο αρχηγός έστειλε Μπαχάμες τον νυχτοφύλακα μπας και κάνουν επιτέλους εμφάνιση.