BLOCKADE İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• Evet genclık biraz daha devam edelim ....

Raporlar geldikçe güncel ilerlemek en güzeli ^^

Bu kendini ikariamın kralı zanneden arkadaş vardı hatırladınız mı ?

yaklaşık 15 dakika önce yine gemılerımı askerlerımı kaçırdı ama bu defa hesap edemediği bir şey oldu ben anlık ada fçrselindeydim ve sayfa yenılıyordum... Adasından yer kaptırttı.. ÇÖMEZ GONZALES seni VGGavgvagava

Ve adada bide ne görelim ? İzleyelim hep beraber ^^ ( Bağış yapıyor bir hesapla.... acaba bu multı mı ? 8o )

Kaynaklarına da bakalım bu çömezin ....

Bu kaynağı 3 gündÜr sömüren BLOCK AİLESİ ne karşılık zorla sarayını 10 a attırıyoruz .... izleyelim bakalım AGVAVGAVGAG

Attığımız yağmaların haddi hesabı yok... normalde yağmaları paintte toplayıp toplu atardım ama iki post halinde atacağım AGAGVAVAVG

BLOCK AİLESİ nin hun topluluğundan haraç aldığı raporlarla devamkeeeee GAVGAVAGA

• 6 Adada vurmaya devam ediyoruz. Haritaya yayıldık ama halen bir karşı saldırı veya savunma göremiyoruz...

Artık askerde yakalayamıyoruz prof oldular asker kaçırmakta...

FARMVİLLE oynayacakken yanlış linke tıklamışlar bu arkadaşlar ....

hun topluluğu aşırı kötü ve beceriksiz bir topluluktur ... korkaklardır ... çömezlerdir ....

GÜNCEL özet geçelim .. ( ANLIK )

Harita görüntüsü----

Güncel yağmalar ( maksat çiftçilik GVAAVGAA )

CTdO8G.png

• İtinayla depo kesilir paketlenip tatile gönderilir

Then Or Now şehri sularında deniz muharebesi

(02.06.2024 14:54:14)

SUMPOR GEF 1, Then Or Now şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK]

vs

Then Or Now şehrinden THEN OR NOW

---------------------------------------------------------------------------------------------

Şahmerdan-Gemisi.....................244(-30) - Şahmerdan-Gemisi....................1410(-90)

Alev Gemisi............................5(-64) - Alev Gemisi.............................2(-0)

Havantopu Gemisi.......................84(-0) - Havantopu Gemisi......................128(-0)

Buharlı Şahmerdan....................173(-16) - Buharlı Şahmerdan...................1154(-96)

Füze Gemisi...........................88(-10) - Füze Gemisi..........................210(-30)

Süratli Kürek Botu.....................60(-0) - Süratli Kürek Botu....................120(-0)

Balon Taşıyıcı.........................20(-0) - Balon Taşıyıcı.......................872(-20)

Filika.................................51(-0) - Filika................................140(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generaller............................-1210.8 - Generaller..............................-4154

Saldırı puanı...........................10385 - Savunma puanı............................3027

Hasar...................................60540 - Hasar..................................207700

Hasar Dağılımı............................22% - Hasar Dağılımı............................78%

Galip: Pontiac Bandit[BLOCK]

Kaybedenler: THEN OR NOW

Then Or Now şehri için Savaş

(02.06.2024 14:38:05)

SUMPOR GEF 1, Then Or Now şehrinden Pontiac Bandit[BLOCK]

vs

Then Or Now şehrinden THEN OR NOW

Sülfür Tüfekçi........................336(-0) - Sülfür Tüfekçi........................320(-0)

Kılıç Ustası.......................3938(-248) - Kılıç Ustası.......................9471(-704)

Hoplit..............................814(-347) - Hoplit.............................7839(-713)

Buhar Devi............................300(-0) - Buhar Devi............................500(-0)

Gyrokopter...........................240(-44) - Gyrokopter............................250(-0)

Balon-Bombardımancısı.................18(-24) - Balon-Bombardımancısı.................0(-120)

............................................. - Havan Topu...........................144(-36)

Şahmerdan..............................90(-0) - .............................................

Hekim..................................20(-0) - .............................................

Aşçı...................................60(-0) - .............................................

Generaller............................-1032.6 - Generaller..............................-3655

Saldırı puanı..........................9137.5 - Savunma puanı..........................2581.5

Hasar...................................51630 - Hasar..................................182750

Hasar Dağılımı............................22% - Hasar Dağılımı............................78%

Galip: THEN OR NOW

Kaybedenler: Pontiac Bandit[BLOCK]

You don't win silver you lose gold.

• GÜNCEL özet ----

Evet bilmem kaçıncı gün halen adaları kapalı halen yağmalar atılıyor ve halen bulunan askerler kesiliyor ....

Savaşacak cesaretleri ve bilgileri de yok zaten 8)

Neyse aşağıda bir kaç kesim .. bir kaç acemilikler ... yağmalar ve tabikide korsanla alakalı bir kaç şey paylaşacağım ( savaşmadıkları için korsanda da azıcık rahatsızlık verdik )

hun topluluğundan barkod isimli arkadaşın saçmalıkalrını izliyoruz GAVAVA

Önce bizim ona saldırdığımızı gördü ve ışın şehrimize ışın attı ....

Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda ? Adam ne güzel savaşıyor ... öyle mi dersiniz ?

Işın atıp tüm askerleriyle saldırı yapıyor GVAAVGA

Ve kendi şehri vuruluYOR liman ve karadan işgal alınınca tekrar ışın atıp kaçıyor asker ve gemılerımızı dağıtıyor GAVAVGAVAG

ÇOK ACEMİSİNİZ BE KARDEŞİM !!!

Buyrun kesime bakalım .... ( yağma da yiyo agvaga )

buda aynı ada yanı hun topluluğundan kesimler ....

Eveeet gelelim korsan konusuna ... Baktım bunlarda savaşacak cesaret yok, dedim bi küçük mür yapayım. 2 gün mür yaptım hepsini dolaşmaya başladım.. Güncel sıralamada hun topluluğunun yarısı listede yok.

ONU BILE BECEREMIYORLAR agvavgagvava

Korsandan kesitler ;

Şehir ismini gaddar ve kral benim FALAN YAPIP GEZİYOR gavagvaa

AMA GELİN GÖRÜN Kİ KORSAN KRALININ POSESİ YOK VE SON SANIYE BENI VURAMIYOR gagvavga

Öylesine korsan yapıp maksat bunları gaza getırmekti sağolsunlar 2 gunde mürümü 80k yaptılar agvavgaa

son saniye baskını ne demek ? mürcü olmak nasıl olur ? korsanda pose ne kadar önemli ? Boş serverda korsan yapıp kralım diye geziyorlar AGVAVGAGVAVA

İşin özeti ;

Bu kadar beceriksiz ve kötü oyuncular hayatımda görmedım.. Ne savaş , ne korsan ne de oyun bilgileri var .....

hun topluluğuna hoşgeldiniz :D:D:D

CTdO8G.png

• GÜNCEL ...

Yavaş yavaş çekiliyoruz biraz toparlansınlar diye. Umarım karşılık verirler çok geç olmadan bekliyoruz :)

Bir ton yağma raporu var ama 10 tanesini falan atayım maksat forum canlansın :D

CTdO8G.png

• Selamlar genclık ...

Bu hun topluluğuyla 2. bır savas daha yapmıstık ama bayram gırdı araya atamamıstım raporları...

Yarın 3. sü başlayacak... Şimdiki atacapım raporlar tamamen en aza indirgenmiş halleri ve maksat forum dolsun diye :)

Yenilen pehlivan hesabı 8)

Evet karışık atacağım ve sunum yapmayacağım ÇÜNKÜ SIKICILAR VE BOŞLAR :)

Sonuc böyleydi ...

DİPNOT : Atmadığım o kadar çok rapor var ki... masaüstü bunların acemilikleriyle dolu... Bu gördüklerinizle idare edin ..

Yarın ki savaştan sonra tekrar görüşmek üzere :)))

• :))))

Önce bi güleyim bu dayak arsızına...

Bir şey kanıtlama isteği olan, bu tip hareketler yapar bu birincisi...

2. si sen benim alt tagımsın kendini benim ve ittifakımın üzerinden prim kastırman normal o yüzden normal karşılıyorum bu yaptıgını..

3. benım ıttıfak sayfamda bunu paylaşman ne kadar incindiğini gösteriyor. KIYAMAM

4. Beni ve ittifakımı tanıyan herkes bilir ki BLOCK savastan kacmaz.. bunu sen de biliyorsun. 2 aydır seni ve toplulugunu kesiyoruz. bır anlasma yapıldı savas yapalım dedık. geldın agladın kilitleri acın sızı beklıyoruz savasalım dıye... ama sen uzerıne gp alıp benım adama gelıyosun. savas kurallarını ıptal edıyosun. ÇUNKU KORKAKSIN :)

5. yaptıgın rezillikleri yazsak burada daglar olur yeller eser gerısınde.. insanda az utanma olur.. gercı sende haklısın BLOCK senınle aynı serverda oynamaya baslamıs azıcık oyun ogrenceksın haklısın yanı :) ne kadar zoruna gıttıyse benım sayfamda paylasım yapıyosun :)))

Konuyu da daha fazla uzatmayalım. bır seyler kanıtlama cabasında olan ve olacak kısı sensın.. BLOCK AİLESİ olarak bizim böyle dertlerımız yok :) ( anlayana )

Herkese iyi forumlar ...

CTdO8G.png

• Oyununuzu oynayın boş yapmayın.

Burada sizin postlariniz altında herkese nekadar oyuncu olduğunuzu göstereceğiz.

Merak etmeyin izlemede kalın.

Herkes block topluluğunun karakterini görecek.

chlpwxw.png

• Zaten göstermen de gerekiyor. Kendin kabul ediyorsun baksana kanıtlamaya çalışıyorsun hala iyi olduğunu :)

Raporlar yukarıda asılı.. 1.5 aydır neler yapıldığı yukarıda asılı... Sende kendi topluluğun adına bir forum başlığı açıp rapor paylaşabilirsin mesela ( VARSA )

Bu kadar incindiğini bilsem çok yüklenmezdik size , kusura bakmayın çok üzmüşüz sizi 8)

Ayrıca daha forum kullanmayı bile bilmiyorsun. İstesem şimdi sildirirm mesajlarını ama gerek duymuyorum ne kadar aciz olduğunu herkes görsün...

1-2 yıllık oyuncusun. karşındakilerin kim olduğunu bilmeden cesaret edip aynı serverda oynaman da bir başarı. seni tebrik ediyorum...

SON OLARAK : SİZ BİZİM TIRNAĞIMIZ OLAMAZSINIZ...

CTdO8G.png

• Sanırım bu block topluluğunu fazla ciddiye almışız.

Bugun sabah 05:30 saatinde tatilden çıkan block topluluğu yeniden tatile girdiler ;)

j6hrilx.jpg">

Geride bıraktıkları arkadaşları tarla oldular. ;)

">jxrlg7i.jpg">

Ebediyen tatilde kalacak değiller heralde ;)

Yeni tarlalar lazım çabuk gelin

HUN iyi tatiller diler.

• :)

Kendimi tekrarlamayı sevmem lakin gerçekleri bir kez daha söylemekte faydar var ...

Seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim yaralı ceylan gaddarcığım. Niye mi ?

Çünkü server başından beri egonu yerle bir ettik.. Hiçbir savaşı kazanamadın aksine bide topluluğunda bölünmeler oldu.

Çünkü ittifakım diye adlandırdığın toplulukta savaşmayı bilen 2-3 kişi var ve onlarda boyun eğdi BLOCK AİLESİ'ne çıkar yol bulamadın.

Çünkü kendi ağzından çıkan bir kaç lafa şahit oldum ; '' Bu saatten sonra bütün oyunbozanlıkları yapacağım BLOCK'a karşı ( argo tabirler var burada forum gereği yazamıyorum )

Şimdi gelelim olayların kronolojik sıralamasına ;

1- Global server açılana kadar BLOCK AİLESİ olarak yeni bir servera başlayalım biraz ter atalım antrenman yapalım dedik ve plutos serverına serverın 7. günü başladık. Ve başlar başlamaz ne yazık ki 4 kişi 7 gün ban yedik.. ( 2 si 1 hafta sonra açıldı 2 si sınırsız ban )

2- Servera başladığımız zaman yaralı ceylan gaddarcığımın mesajları :

-Hadi çabuk gelişin

-Sizden başka savaşacak ekip yok

-Sizi bekliyoruz

-Ne zaman hazır olacaksınız .. vs. vs. şeyler..

3- 2 hafta içinde hazır olup saldırılara başladık. Ama aldığımız cevaplar ;

-İttifakım daha hazır değil

-Henüz gelişmekteyiz

-Daha zamanımız var ...

4- Benim ittifakım zaten 8 kişilik bir ittifak... Ve o 8 kişinin hepsi de yukarıdaki raporlarda savaşan ekip arasında ve aktif adamlar ...

Soruyorum şimdi sen 30 kişilik ittifakında 8 kişi çıkartamadın mı ?

Hadi diyelim çıkartamadın. Ne o zaman sizi bekliyoruz , hadi ... gibi laflar yazıp saçmalıyorsun ?

5- Server başından beri kazanılan savaşlar ve tüm detaylar yukarıda barizdir. Sen egonun kurbanı oldun ve şuan güncel durumda yaşanan olayları aşağıda sıralayayım ;

--- BLOCK'u forumda nasıl baskalarına kotu gosterebılırım anlayışı bensiyemek ,

--- Benim egomu yerlebir eden BLOCK AİLESİ'ne hangi uyanıklıklar ( argo tabiri söylemeyeceğim ) yapabilirim ...

Vs Vs...

Şimdi sonuca gelelim ;

Benim BLOCK AİLE'm serverdaki tüm savaşları kazanmış gereken dersleri vermiş ve hadlerinizi bildirmiştir. Kanıtlarıyla mevcuttur ...

-Saldırılar düzenlenirken tatile aldınız ve sehır ısımlerınızı 1 hafta sonra gorusuruz yaptınız. Bizde altın ve gp dagıtımı yaparken bı anda tatılden cıktınız ve ya siz gelın ya bız gelelım guzel bır savas olsun dıye ıstekte bulundunuz. Ve bızde kabul ettık askerlelrımızı gerı cektık.. ( gaddarın uzerınde 1m gp kalmıstı ve ısgaldeydı sehrı )

-Perşembe gunune savas anlasması yapıldı bız gelecegız dedık. Sonra cuma aksamı olsun madem haftasonu mıllet savassın daha keyıflı olur dıye bır teklıfte bulunduk Ama karsımızdan aldıgımız tepkı ; zaman mı kazanmak istiyorsunuz ? deponuz mu yok ? gibi gibi şeyler..

-Yahu hiç mi kafanız calısmıyor zaten serverda savasmaya yetecek gp var.. altınlarımız duzenlı dagıtılmıs tum herkese.. Kendı egonuzu tatmın etmek ıcın bızım bahane uydurgumuzu soyluyorsunuz. NE KOMIK AMA :)

-Herneyse bız cuma gunu olur mu olmaz mı cevabı beklerken bı anda adamıza ısın atılıp sehırler vurulmaya baslandı.. Ve sonuc ne mı oldu ?

Herkesi tatile aldırdım. Bu tip ınsanlığı ve bazı özellikleri ( argoyu yazamıyorum) eksıklıgı olan ınsanlarla savasmaya bıle degmez. Sözünün eri olmayan insanlarla ne işimiz var değil mi ?

Ama karşıdakı ınsan veya ınsanların egosu nasıl kırıldıysa bu koydugumuz tepkıyı kendı ustune bıle almayıp BLOCK KACTI edalarıyle ve çıldırmışcasına benım forum sayfamda bana laf atıyor :)

Arkadaşlar biz tatilimizi yapıyoruz ve aramızda discordda toplanıp baska oyunlarda da vakıt gecırıyoruz. Siz nöbet tutmaya devam edebılırsınız..

Biz zaten sizin egonuzu da ittifak dedıgınız topluluğunuzu da yerlebir etmişiz.. Bir şey kanıtlayacak sizlersiniz o yüzden devam bu şekil :)

Gelelim sonuca ; Bu serverda bu saatten sonra zorbalıkla , yalan dolanla , hile hurdayla bır seyler yapılmayacak.. BLOCK ne zaman ısterse savasır ne zaman ısterse savas bıter.. Serverın tek hakimi BLOCK AİLESİ'dir.. Zorbalık yaparak savaş baslatamayacaksınız... Bizlerin keyfi ne zaman isterse o zaman savasırız.. defalarca yendıgım defalarca ağlattığım bir topluluğun bu sözlerini ciddiye alacağımı mı sanıyorsunuz ? Hmmm yanıldınız beyler siz sadece İNCİNMİŞSİNİZ ...

BLOCK AİLESİ forum sayfasından herkese iyi oyunlar :)

CTdO8G.png

• Asılan raporlarınız hakkında

Savaş raporlarınızı asarken bizlerin onayına düşmektedir. Onaya düşen mesajınız olursa görselinizi link aracılığı ile foruma eklediğiniz için sorun yaşamaktasınız. Resminizi farklı, ismini bile bilmediğiniz web sitelerine yüklemek yerine mesajınızı yazdığınız alanın altında " Attachments " bölümü bulunmaktadır. Oradan upload edip savaş raporlarınızı gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

giphy.gif

Gladiatus - GA > İkariam - BA > Metin2 - BA > Metin2 - SGM

#TeamFF

You'll never fly alone.