Herkese merhaba, barbar köyünde dünden bugüne, onların filosuna saldırıp tekne formasyonu kazandığınız uğursuz bir böcek fark ettim ve sanırım birileri bu hatadan yararlanıp 1 milyar gemiyi ticari olmayan bir hesapta suistimal etti.
Bug ship
-
- Bug
- TR
- Hera
- Supr3mo
-
-
Bu sırada tabi PannaCotta adminimiz ilk 50 ye bile girmeyen ama server açılmasından 90 gün süre sınırı dolmadığı için taşınan hesapları banlar
Hiçbir ikariam sunucusunda olmayan kuralı kafasına göre koyup banlar.
Sonra yanlış olduğunu farkedince kuralı kaldırır.
Ama bizim banlanan hesaplarımız emeklerimiz 1 yıl kapalı kalır
-
Aynı şekilde farklı bir serverda daha şu sıralarda böyle hesaplar fark ettim. Hiç listede değilken 600m general ile bir anda ortaya çıkan hesaplar. Sanırım hep tesadüf bunlar.
-
Aynı şekilde farklı bir serverda daha şu sıralarda böyle hesaplar fark ettim. Hiç listede değilken 600m general ile bir anda ortaya çıkan hesaplar. Sanırım hep tesadüf bunlar.
ve bu adamların her servarda olan ittifak mottoları bile aynı

İkariam'ın çetesi olmuş bu ekip.
-
Merhaba,
evet bu konuda iki gündür çok fazla şikayet alıyoruz. Bug olayı ile biliyorsunuz şirket ilgileniyor.
Sizlerin gönderdiği ticketları yukarı bildirmek için kayıt altına alıyoruz. Şirket gerekli incelemeleri yapıp gerekirse ceza uygulayacaktır.
Yaşadığınız sorun için özür dileriz.
-
Arkadaşlar hiç bir söze itibar etmeyin. Bakın çok değil 1-2 ay önce 100m generali bug kullanarak 500-600m yaptı bu oyuncular peki yaptırım var mı? YOK. Yine aynı sorun aynı sonuç müdahale falan olmayacak. Bir kaç tane akıllı arkadaş zaten bug ile elde ettiği elinden gider diye generali terhis ederek bina seviyelerini yükseltti. İhbar edersin inceliyorum derler. Yahu arkadaş adamlar mobil şebekeyi kapatıp açarak multi hesap kullanıyor incelesen ne çıkacak ıp çakışmaz ticareti birden fazla hesap arasında yapar iz bırakmaz incelediğinle kalakalırsın al insiyatif kapat hesabı. Bir keyfimiz vardı onu da el birliği ile mahvettiniz.
-
Katılıyorum. Bu noktadan sonra adminlerinde eli kolu bağlı, balık baştan kokar hesabı. Arka planda neler var bilemiyorum. Yoksa mümkün mü bu bugların tespit edilememesi, ceza yememeleri vs. Aksiyon almak isteyen çoktan alırdı.
Tavsiyem ya bu hilecilerin serverlarını terk edip başka serverlarda oynamanız ya da yapabiliyorsanız düşmanınızı taklit edin. Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı

-
Yönetimin hatası.
Kafasına göre kural koyup bizlerin emeklerini 1 yıl banlayabilen adminler bu gibi buglarda sadece izlemekle yetiniyor. Geçen sefer çıkan bugdan halen gp ler ortada dolaşıyor banlanmıyorlar. Yapanların yanına kar kaldı. Sen bende böyle 5-10k malzeme bulcaz diye barbar kovalayalım gece gündüz.
-
Arkadaşlar adminler değil ''admin'' o da şu yukarıda yazan kişi.
Geçtiğimiz aylarda da benzer hesaplar türedi ve hiçbiri kapatılmadı. Bunlar da kapatılmayacak. Admin diyor ki; bug olayı ile şirket ilgileniyor. Doğrudur. Ancak şirket bug olayını çözme konusuyla ilgilenir. Hesapları da şirket banlayacaksa sizin olma amacınız nedir!
Bakalım oyun kuralları dördüncü madde ne diyor:
4. Bug Kullanımı
Kasıtlı bug kullanımı veya kasıtlı olarak bildirilmemesi yasaktır.
bir de dokuzuncu madde var ki:
9. Diğer
Oyun destek takımının her hangi bir üyesi sizi geçici veya kalıcı olarak oyundan uzaklaştırabilir. Bu durum yukarda açıklanan kuralları ihlal eden veya etmeyen bütün hesaplar için geçerlidir. Aynı zamanda şu da dikkate alınmalıdır ki; hizmetlerimize karşı yapacagınız herhangi bir olumsuz davranışınız sizin bütün dünyalardan ve onun sagladıgı servislerden geçici veya kalıcı süreyle uzaklaştırılmanızla sonuçlanabilir.
En can alıcı kısmı da şu:
Oyun destek takımının her hangi bir üyesi sizi geçici veya kalıcı olarak oyundan uzaklaştırabilir. Bu durum yukarda açıklanan kuralları ihlal eden veya etmeyen bütün hesaplar için geçerlidir.
Şimdi size böyle bir yetki verilmiş ve siz topu şirkete atıyorsunuz. Güzel cidden güzel. Aynen devam.
''oyun'' için yetkilendirilmiş kişilerden beklentinizi yüksek tutmamanızı tavsiye ederim. Bu konuya yazan arkadaşlara demiyorum onlar zaten durumun düzeltilmeyeceğinin farkında.
Böylece, tabuta son çivi de çakılmış oldu.
-
-
Sizin İkariam TR communitysinde olan olaylara karşı bir sorumluluğunuz yok mu sevgili PannaCotta, oyuncuların birbirleri arasında daha adil şekilde rekabet edebilmesi için bir yetkiniz yok mudur?
Bu olayların artık bu kadar göze parmak derecesinde oluyor oluşu çok can sıkıcı.
-
Ticaret yapan kişiler bile bilir güven en önemli parametredir. Ama sanırım Gameforge şirketi bunu unutmuş ya da bizi pek umursamıyor. Biz şirkete göre her ne kadar oyununu oynayan, kafasını dağtan, eğlenen kitle olarak görülsekte bir müşteri sayılırız ama bizi önemseyen fikirlerimize başvurmayan ve illegal işlemlerde veya oyun hatalarında cezai işlemi uygulamaktan aciz bir şirket var karşımızda şunu belirtmek isterim ki bizim kaybedeceğimiz bir durum söz konusu değil şirket aklını başına almalı yoksa ilk başta belirttiğim gibi güveni kırılan biz oyuncular, Bu oyunu oynamanın mantıksız olduğunu ve bu adaletsizlikler ile devam etmeyeceğini bilir ve olan şirketin kazancına olur İkariam tarihin tozlu sayfalarında kalmaya devam eder seçim sizin ister bizim fikirlerimizi ve şikayetlerimizi önemsersiniz ya da daha fazla oyuncu kaybına göz yumarsınız. Ayrıca başkaları oyun hatalarıyla bilmem kaçıncı Valiliği basarken ben niye uğraş vereyim ?
-
Ayrıca başkaları oyun hatalarıyla bilmem kaçıncı Valiliği basarken ben niye uğraş vereyim ?
İşte aynen sorun bu
Admine ticket atıp bug yapanların tek tek nicklerini söyledim
Bana diyor ki biz işlem yapamıyoruz
Bug olalı 2 gün oldu.
Millet o gemileri bozdurup yüzlerce milyon kaynak kastı çevirdi araştırma yaptı bina bastı
Admin olarak bir müdahale yapamıyorlar.
Bizde öyle bekleyip duralım gariban puan kascaz kaynak kascaz diye
-
kesinlikle ceza gelmeli bug ile fayda saylayan hesaplara.panna ciddidir.biletlerini keseceğine inanıyorum.
-
kesinlikle ceza gelmeli bug ile fayda saylayan hesaplara.panna ciddidir.biletlerini keseceğine inanıyorum.
Henüz bir hareket yok.
Merakla bekliyoruz.
Asıl önemli olan bug yapılan gp puanlı hesaplar değil.
Bugu yapıp malzemeye çevirip hiçbişey yapmamış gibi devam eden hesaplardır.
-
şuraya yazan arkadaşlar ikariamın en nezih insanları
bug dan mağdur olmuşlar:) -
Henüz bir hareket yok.
Merakla bekliyoruz.
Asıl önemli olan bug yapılan gp puanlı hesaplar değil.
Bugu yapıp malzemeye çevirip hiçbişey yapmamış gibi devam eden hesaplardır.
500m GP si olan bir hesap listeden düştü bir anda mesela. Adam artık sattı mı GP leri. Yoksa çevirip milyarlarca kaynağa mı dönüştürdü allah bilir. Adamlar göz göre göre yapıyor yahu. Tek bir serverda da değil. Aynı adamlar her serverda açık açık aynı şeyi yapıyor.
-
şuraya yazan arkadaşlar ikariamın en nezih insanları
bug dan mağdurUmarım yakın zamanda bu bugla ilgili canın yanarda buraya vızıldamaya gelirsin o zaman görürüm bu lafları
-
Kimlerle muhatap oluyoruz ya işe bak dalga geçiyor adam
-
Kimlerle muhatap oluyoruz ya işe bak dalga geçiyor adam
Aslında dalga geçmiyor. Fırsatı kaçırdığı için kızgın.
Buraya yazan arkadaşlar hangi serverda oynuyorsa bugdan yararlananları(en azından bildikleri kadarını) yazsınlar ki bizde ticket açabilelim. Ben alphayı aşagıya yazıyorum.
1 Leblebi Şekeri ASL 366,816,616
2 SeRKaN DuKA TUĞRA 96,964,462
3 Dorothy CSR_T 90,652,822
4 gamsız08 TUĞRA 76,313,530
5 LaZiya61 67,941,692
6 QuicKSiLVeR TUĞRA 63,708,900
7 Birdhunter THOR 58,610,577
9 F i L i N T a THOR 27,526,902
10 BASAT12 THOR 26,778,747
11 Sandalyeci THOR 24,594,333
13 Qnur_bey THOR 23,131,891
15 Mod419 20,079,535